Completer - altijd een geschikte machine
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Sneller - binnen 24 uur een offerte

Herpertz breidt kraanvloot uit!

Nieuwe minihijskraan voor kraanverhuurder Herpertz.

Herpertz kraanverhuur

Herpertz Kraanverhuur B.V. uit Nederweert kiest opnieuw voor een Jekko minihijskraan. Het verhuurbedrijf beschikt over een breed assortiment kranen. Voor elke hijsklus geschikt materieel. Na de eerste generatie Jekko minihijskranen is het nu de beurt aan de nieuwste generatie Jekko minihijskranen.

Nieuw uitgeleverd! De Jekko SPX 532 Lithium is vanaf heden in bezit van Herpertz. De kraan is slechts 77 centimeter breed en heeft een hijshoogte van 17.30 meter. De robuuste en stabiele mast zorgt ervoor dat op de millimeter precies gehesen wordt.

Een nieuwe multifunctionele afstandsbediening! Deze nieuwe radiografische afstandsbediening is bijzonder gebruiksvriendelijk en alle parameters van de kraan zijn gemakkelijk af te lezen op het display. Zelfs de accuspanning is van de bediening af te lezen. Verder zijn nu alle functies van de kraan vanaf de radiografische afstandsbediening uit te voeren. Daarbij is de kraan volledig automatisch te levellen en dat ook vanaf de radiografische afstandsbediening. Om deze reden is deze kraan bij uitstek geschikt voor de verhuur.

Maximale performance! Deze volledige elektrische Jekko SPX 532 wordt standaard uitgeleverd met een Lithium accupakket. De lithium accu’s garanderen een lange levensduur en een significant korte oplaadtijd. In vijf uur is de kraan weer opgeladen. Opladen en werken is tegelijk mogelijk. Met een hijscapaciteit van 3.200 kg kan deze compactkraan meer tillen dan zijn eigen gewicht. Een unieke machine in de markt van compactkranen.

Wij wensen de heren en dames van Herpertz veel succes met de verhuur!