Completer - voor elke klus geschikt materieel
Persoonlijker - voor bouwers, door bouwers
Sneller - Binnen 1 dag een offerte op maat

OMDENKEN

Bij een glasrobot denkt u aan het tillen van ruiten of panelen. Maar wist u dat deze machine ook ingezet wordt als kleine kraan?

Smartlift sfeerimpressies
Smartlift met hijshaak

Kleine kraan

Bij een glasrobot denkt u natuurlijk aan een gemakkelijke hulp om efficiënter te werken. Tijd besparen, minder blessures en enorm veel werkplezier. Ruiten en panelen tillen tot 1.000 vormen geen probleem voor de Smartlift glasliften.  Zo is de keuze enorm, kiest u voor een Indoor model om binnen te werken of voor een Outdoor model om buiten uit de voeten te kunnen?

Een slimme bijkomstigheid van deze montagerobot is dat de glaslift ook ingezet wordt als minikraan. Het vervangen van de zuigerpads voor een hijshaak is het enige wat hiervoor vereist is.

 

 

Onze Smartlift is bijzonder veelzijdig en zo gebruiken we 'm ook! Fred van Ingen

Stel eens voor: u heeft een Smartlift SL408 Outdoor Highlifter. Perfecte buitenmachine, maar dus ook in te zetten als minikraan. Deze glasrobot tilt tot maximaal 400 kg. Zet u de hijshaak op de Smartlift dan is er de mogelijkheid om te hijsen tot 400 kg. Mogelijkheid hierin is weer om aan deze hijshaak een glaszuiger te bevestigen. Heeft u de een project waarbij u een langwerpige ruit moet plaatsen? Combineer de Smartlift dan bijvoorbeeld met een Wirth GL-LN400.

Er is zoveel meer mogelijk met een glaslift! Zien we u snel voor een demonstratie?