Completer - altijd een geschikte machine
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Sneller - binnen 24 uur een offerte

Specialist in werken op hoogte

HOCAP is een afkorting voor Hoist Cranes and Platforms. In goed Nederlands staat dat voor liften, kranen en hoogwerkers. HOCAP is gevestigd in het centraal gelegen Buren, in de provincie Gelderland. Sinds 2010 hebben wij ons gespecialiseerd in het verkopen van liften, kranen, hoogwerkers en vacuümhefgereedschap. HOCAP is vooral bekend als een betrouwbare leverancier van goede kwaliteit machines. 

HOCAP heeft jarenlange ervaring met werken op hoogte. Dat merkt u aan alles. Aan ons brede, kwalitatief hoogstaande assortiment”

Verkoop

Door de jaren heen hebben wij een compleet productportfolio weten samen te stellen. Daarom kunt u bij ons alles vinden voor veilig werken op hoogte. Van minihijskranen tot bouwliften, van hoogwerkers tot glasrobots. Op het gebied van glastransport zijn wij totaalleverancier. Met de glaszuigers van Wirth, de glasrobots van Smartlift en de minihijskranen van Jekko hebben wij een compleet pakket voor bedrijven die actief zijn in de glassector.

Full-service

Bij HOCAP bent u ook na de koop verzekerd van uitstekende service en deskundig advies. Dit komt doordat wij beschikken over een eigen werkplaats met ervaren, goed opgeleide monteurs en omdat u kunt profiteren van onze mobiele servicedienst.

Opleidingen

HOCAP heeft zich aangesloten bij IPAF (International Powered Acces Federation) om u kwalitatief de beste hoogwerker trainingen aan te kunnen bieden.
IPAF is een gerenommeerde brancheorganisatie bestaande uit hoogwerker producenten, distributeurs en verhuurders uit 20 landen wereldwijd. Dankzij deze samenwerkingsverbanden is IPAF een sleutelorganisatie in de ontwikkeling van Europese wetgeving op het gebied van veiligheid. Het doel van IPAF is de promotie van het gebruik van veilige werkmethodes in en om de hoogwerker en daardoor het voorkomen van ongelukken.

Naast bovengenoemde trainingen biedt HOCAP professionele en praktische instructies over de producten. Het instructieaanbod bestaat uit een tweetal type instructies. Allereerst kan er per product een algemene gebruikersinstructie gevolgd worden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om ter verdieping van de kennis een technische instructie te volgen.