Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

GEDA solarlift kopen?

Zonnepanelen, booming business. Wilt u uw werk veilig, snel en efficiënt doen? Dan kiest u voor solarlift van GEDA. Compact, gebruiksvriendelijk en superhandig. Een solarlift kopen? Bel direct 088 – 4000 700 voor een vrijblijvende offerte.

Waarom een zonnepanelenlift?

Solarpanelen zijn kwetsbaar en moeten met zorg worden gemonteerd. Te vaak worden de zonnepanelen op de schouders of onder de arm via een ladder mee naar boven genomen. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties wanneer de installateur zijn balans verliest en ten val komt. Wat ook vaak gebeurd is het hijsen van de panelen via een touw. Dit geeft kans op schade aan het paneel, maar ook vervelende blessures.

Een zonnepaneel weegt ongeveer 25 kg. De Arbowet zegt ons dat een werknemer gemiddeld 23 kg mag tillen. Op de ladder is dit nog maar 10 kg.

Wilt u niet alleen tijd en geld maar óók uw rug en dat van uw medewerkers (be)sparen? Dan kiest u uiteraard voor de onmisbare zonnepanelenhulp op de bouwplaats, de geda solarlift. In andere termen wordt de lift aangeduid als zonnepanelen lift of PV-lift. Een PV-lift staat voor Photo Voltaic. Een andere naam voor zonnepaneel.

Voordelen van een zonnepanelenlift

Een solarlift is snel en eenvoudig op te bouwen. Met compacte ladderdelen wordt de ladderlift in elkaar gezet. Een paar simpele klikelementen maken het mogelijk om binnen korte tijd een handige zonnepanelenlift op te zetten. Een zonnepanelen lift heeft een kleine opstelplaats nodig. Het grote voordeel is dat in iedere voor of achtertuin een lift kan staan. Geen gedoe met onhandig grote apparaten of (rol)steigers. Met één druk op de knop de zonnepanelen automatisch het dak op. Binnen no-time de zonnepanelen op het dak, gemonteerd en op naar het volgende project.

Het speciaal ontworpen zonnepanelen platform zorgt ervoor dat het materiaal optimaal beschermd is. Het platform heeft rubberen steunen en een klemarm zodat de zonnepanelen niet verschuiven of beschadigen. De lift voor zonnepanelen is geheel naar eigen wens in te vullen met een knikstuk of daksteun zodat de zonnepanelen precies op de plaats komen waar ze gemonteerd worden. Naast deze lift voor zonnepanelen is het ook praktisch voor airco’s of warmtepompen.

Er is ruime keuze uit zonnepanelenliften en accessoires. Bij HOCAP kunt u terecht voor de GEDA solarlift 200 Standard, GEDA solarlift 250 Comfort en de GEDA solarlift 250 Fixlift.

Wat levert het u concreet op?

Met een zonnepanelen lift monteert u in het optimale geval wel 50 panelen per uur. Dit is aanzienlijk meer dan wanneer u alles handmatig vervoerd. Een goede investering met een korte terugverdientijd.

Online bestellen in de HOCAP webshop

Bij HOCAP heeft u de mogelijkheid om alle onderdelen van GEDA online te bestellen in onze webshop. Ideaal om op uw gemak de juist accessoires te vinden. Binnen 2 werkdagen geleverd. HOCAP is dé webwinkel voor GEDA.

Ook een lift voor zonnepanelen nodig? Twijfel niet en stel uw eigen solarlift samen door middel van onze productconfigurator.

 

  • Hidden