Vragen?

Stel ze gerust

088 4000 700

Bel me terug

Nieuw in het assortiment van HOCAP is de Transport Carrier. Veelzijdigheid en kracht zijn de kernwoorden van deze transport carrier. De kleine machines zijn erg wendbaar en verplaatsen gemakkelijk tot 2.000 kilogram. Wat uniek is aan deze compacte transportmachine is dat het met één hand bestuurd kan worden. Voordeel hiervan is dat er een ander hand vrij is om de lading eventueel te begeleiden of vast te houden.

De elektrisch aangedreven transport carrier is voorzien van rupsbanden en kan tot 45° rijden. Dit betekent dat de transport carrier Beaver zelfs zo stijl rijdt dat traptreden beklommen kunnen worden. Een ideale machine voor op de bouwplaats, maar tevens geschikt voor de werkzaamheden in hout- en staalbouw. De machine is voorzien van veiligheidslichten en wordt gekeurd geleverd.

Standaard geleverd bij deze machine is een trekhaak, uitschuifplatform.

Eigenschappen Transport carrier Beaver 10.07

Max. capaciteit 1.000 kg
Lengte 112 cm
Lengte incl. uitschuifplatform  168 cm (+27.5cm aan elke kant)
Breedte 70 cm
Hoogte 36 cm
Max. helling voorwaarts 45°
Max. helling zijwaarts  30°
Max. capaciteit max. helling 250 kg
Rupsen Rubber (non-marking optioneel)
Aandrijving Batterij – 230 V
Bediening Radiografisch proportioneel
Rijsnelheid 3,0 km/h
Specificaties Brochure Transport Beaver 10.07

 

Onderhoud & keuringen
Indien gewenst kunnen wij u opnemen in ons “klanten-keurings-portaal” waar u met het door u gewenste interval een keuring en onderhoudsschema kunt afstemmen. Deze keuringen en onderhoudsmomenten doen wij desgewenst bij u op locatie. Hiermee voorkomt u onnodige kosten en ongewenste stilval van uw machines.

Onze Merken

HOCAP levert onderstaande merken met garantie