Artikelnummer: 673b15a03aa2 Categorieën:

Jekko SPK 60

Unieke configuratie, elektromotor, fly-jib en zowel radiografisch als in de cabine te besturen. De SPK60 is een telescopische rupskraan die u gezien moet hebben!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hijshoogte
27.00 m
Hijscapaciteit
6.000 kg
Alle eigenschappen
  • Rijden met last
  • 27 meter hijshoogte
  • Radiografische bediening

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Omschrijving

De Jekko SPK 60 rupshijskraan is een exclusieve machine in zijn soort. Onbereikbare plekken worden ineens bereikbaar, en dat met een hijshoogte van ruim 27 meter een een maximale capaciteit van 6 ton. Leest u mee?

Wat maakt deze machine uniek?

Met unieke eigenschappen is de Jekko SPK60 een exclusieve machine in zijn soort. De telescopische rupskraan met bestuurderscabine is geheel naar eigen hand te zetten. Daarom ideaal om te werken in omgevingen met beperkte plaats, mede doordat de machine geen uitzwaai heeft. De enige rupskraan die leverbaar is met elektromotor en fly-jib! Daarnaast is de Jekko SPK60 rupshijskraan volledige te bedienen vanaf een SCANRECO radiografische bediening.

Met een capaciteit van 6t en een hijshoogte van 27.00 meter is de Jekko SPK60 rupshijskraan een breed inzetbare kraan. De robuuste mastconstructie, compacte stempelafmeting en een maximale hijshoogte geeft de SPK60 daarom dé eigenschappen die men mag verwachten van een telescopische rupskraan.

Het Pick & Carry systeem van de compactkraan SPK60 heeft een capaciteit van 3.000 kg. Al rijdend kan deze last verplaatst worden.

In en onder de cabine

Twee video camera schermen in de cabine zorgen voor een perfect zicht op het werkgebied. Alle controlers zijn aanpasbaar, tot wel 50 configuraties. Laaddiagrammen worden getoond in een statische en dynamische mode. Onafhankelijk uitbreidbare rupsen zorgen voor verhoogde stabiliteit en de nieuwe EU Stage IIIB/EPA Tier 4 motor voor lage uitstoot. Daarom zowel binnen als buiten goed te gebruiken.

Samengevat beschikt de Jekko SPK 60 over een compleet pakket aan functionaliteiten. De robuuste mastconstructie, rijden met last, en maximale hijshoogte geven deze machine uw project tot een succes maken!

Jekko is continu op zoek naar innovatie en blijft de markt verrassen met ontwikkelingen. Wilt u meer te weten komen over Jekko en hun spectaculaire nummer 1 model?

Deze machine kunt u leasen tegen een scherp maandelijks tarief. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

YANMAR 4TMV98T 53.7kW

Aandrijving - Elektrisch

400V / 11kW

Bediening

Radiografisch / Cabine

Eigen gewicht

13.760 kg

Max. hellingshoek

10°

Max. hijscapaciteit

6.000 kg

Max. hijscapaciteit met jib

1.500 kg

Max. hijshoogte

20.00 m

Max. hijshoogte met jib

27.00 m

Max. Pick & Carry

3.000 kg

Max. vlucht

17.00 m

Rotatie

360°

Rupsen

Staal

Stempelafmetingen

Variabel

Transportafmetingen

3.50 x 2.32 x 2.70 m

Downloads