Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Glaszetten in 2022

Uiterst secuur werken, zwaar tillen en dit alles milieuvriendelijk. Glaszetten in Gouda met de Jekko SPX 532 minihijskraan.

Jekko SPX532 en Wirth GL-N400/300

De Jekko SPX 532 is bij uitstek dé compactkraan voor het hijsen en zetten van glas. Recent zijn foto’s genomen van de minihijskraan in het werk.

Op de renovatieklus in Gouda werd optimaal gebruik gemaakt van de Jekko. Het werk bestond uit het vervangen van een zestal ruiten. De ruiten wogen circa 200 kg per stuk. Voorafgaand aan het zetten van het glas zijn de kozijnen vernieuwd. Vervolgens is het nieuwe glas geplaatst met de Jekko SPX 532 minihijskraan in combinatie met de Wirth Glaszuiger GL-N400/300.

Om geluidloos te werken en zo de bewoners niet tot last te zijn is er gekozen voor de minihijskraan in de uitvoering met het lithium accupakket. Omstanders hebben weinig geluidsoverlast en zo wordt een milieuvriendelijk en gezond werkklimaat gecreëerd.

Bij het plaatsen of vervangen van een zware ruit is het raadzaam om te werken met een glaszuiger. Bij het vervangen van een ruit is het noodzakelijk eerst het oude glas te verwijderen. In de meeste gevallen kan ook het oude glas verwijderd worden met een glaszuiger.

Natuurlijk is het altijd goed om een specifieke werksituatie te bespreken met een van onze adviseurs. Aan de hand van de werksituatie kunnen wij een advies doen voor de koop. Heeft u een soortgelijk project? Met HOCAP wordt u de specialist in glaszetten.

Neem contact op, we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.