Completer - voor elke klus geschikt materieel
Persoonlijker - voor bouwers, door bouwers
Sneller - Binnen 1 dag een offerte op maat

Minihijskraan specialist

Hijsen in het Nauw is minihijskraan verhuurder, gevestigd in Veenendaal. Zoals de naam zegt is alles erop gericht om te hijsen in het nauw. Deze titel kan alleen gedragen worden met het juiste materieel, deskundig personeel en een goede service. Om het juiste materiaal te bieden zijn de minihijskraan mannen bij HOCAP terecht gekomen.

Jekko SPX532 Hijsen in het Nauw

Sinds 1 januari 2020 is het kranenpark van Hijsen in het Nauw uitgebreid met een nieuwe compacte krachtpatser. De nieuwe Jekko SPX532 is een waardevolle toevoeging op het assortiment kranen. De nieuwste minihijskraan profileert zich als gebruiksvriendelijkste kraan ooit en wordt aangedreven door een Lithium pakket. Dit zorgt voor 0% uitstoot en 100% elektrisch draaien. In combinatie met non-marking rupsbanden is dit een ideale machine voor zowel binnen- als buitenwerken.

Deze volledig elektrische Jekko SPX532 is eind vorig jaar afgeleverd en gaat vanaf vandaag worden ingezet. Het is de eerste Jekko die Hijsen in het Nauw in gebruik neemt. De kraan is compleet uitgevoerd met een 1000 kg Jib, non-marking rupsen en LED werklampen.

De SPX532 is slechts 77 centimeter breed en heeft een hijshoogte van 17.3 meter. De ‘new generation’ kraan heeft een maximale hijscapaciteit van 3.2 ton en kan daarmee meer tillen dan zijn eigen gewicht. Deze minipatser is ruim inzetbaar en geschikt voor elke klus.

Meer weten over deze machine of een geïnteresseerd in een demonstratie op locatie? Bel één van onze adviseurs op 088 4000 700.