Artikelnummer: bdde1db4d2c7 Categorieën:

Easylift R130

Het instapmodel van Easylift. Werkhoogte van 13 meter, reikwijdte van 7 meter. Uitgevoerd met alle praktische opties. Wilt u ervaren wat ‘compact’ betekent? Velen gingen u voor!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
13.00 m
Eigen gewicht
1.700 kg
Alle eigenschappen
  • Simpel en robuust
  • Lichtgewicht
  • Compact en onverwoestbaar

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Laat u verbazen door de compacte Easylift R130 spinhoogwerker! Met een transportlengte van 3.55 meter en een breedte van 0.89 meter is de Easylift een gewilde machine voor schilders en verhuurbedrijven. De spinhoogwerker is dankzij het lage eigen gewicht gemakkelijk te vervoeren op een aanhangwagen als BE-combinatie.

Standaard is de Easylift R130 voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Daarnaast zijn de rupsen standaard verbreedbaar, wat resulteert in een hogere bodemvrijheid. Door deze optie is de spinhoogwerker breed inzetbaar op ruw en ongelijk terrein. Als extra optie kan worden gekozen voor non-marking rupsbanden. Deze banden laten geen rubber sporen achter en daarom uitermate geschikt voor binnenwerken.

Wat kenmerkt een EASYlift?

Easy staat voor voor simpel, dit begrip kenmerkt het concept van Easylift. Allereerst zijn de Easylift spinhoogwerkers standaard uitgerust met een hydraulische bediening, wat symbool staat voor de eenvoudige besturing. Door de simpele bediening is de machine een ideale machine voor verhuurders. Iedereen kan er namelijk mee werken. Ten tweede kent deze Easylift R130 spinhoogwerker een simpele en tegelijk oerdegelijke opbouw. De techniek die in de hoogwerker wordt gebruikt is rechttoe rechtaan en daardoor is de hoogwerker weinig storingsgevoelig. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder aantrekkelijk. Gemakkelijk zien wat u koopt en uiteraard waar voor uw geld.

Benieuwd naar deze machine en zijn presteren? Bel vrijblijvend naar één van onze adviseurs en boek een demo.

 

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

Honda benzine 9.6 kW / Hatz diesel 7.3 kW

Aandrijving - Elektrisch

230V Elektromotor / Lithium

Afstempeling

Zelfnivellerend

Bediening

Hydraulic control

Eigen gewicht

1.700 kg

Max. capaciteit

200 kg

Platformafmetingen

1.10 x 0.70 x 1.10 m

Platformhoogte

10.20 m

Platformrotatie

90°

Rotatie

320°

Stempelafmetingen

2.60 x 2.60 m

Transportafmetingen

3.55 x 0.89 x 1.98 m

Werkhoogte

12.20 m