Vragen?

Stel ze gerust

088 4000 700

Bel me terug

De compactkraan Jekko SPX 532 is de nieuwste minihijskraan binnen het assortiment van Jekko
Met de SPX 532 geeft Jekko een blik in de toekomst van minihijskranen. Deze kraan is slechts 77 centimeter breed en heeft een hijshoogte van 17,3 meter. De kraan heeft een maximale hijscapaciteit van 3,2 ton en kan daardoor meer tillen dan zijn eigen gewicht. Bedieningsgemak was een belangrijke factor bij de ontwikkeling van de SPX 532. Daardoor zijn nu alle functies op deze kraan vanaf de radiografische afstandsbediening uit te voeren.

Deze compactkraan van Jekko is de ideale kraan voor het plaatsen van glas, het monteren van staalconstructies en andere montagewerkzaamheden. Aangezien de minihijskranen binnen de 10-ton-meter grens vallen, is hijsen-zonder-hijsbewijs toegestaan.

Volledige elektrische Jekko kranen
Jekko gelooft in het concept van elektrische minihijskranen. De fabrikant onthulde daarom in 2018 een serie van twee elektrische minihijskranen. Met de lancering van het model SPX 532 voegt Jekko een derde minihijskraan aan deze serie toe. Met het nieuwe model en met een verbeterd accupakket laat Jekko ook hier ambitie zien. Gelijktijdig zet Jekko in op de ontwikkeling van modellen uitgevoerd met lithium accu’s. Deze lithium accu’s garanderen een lange levensduur en een significant kortere oplaadtijd. Daarnaast heeft het lithium accupakket een langdurige en betere performance, hierdoor kan een klus sneller geklaard worden dan bij loodzuur accu’s.

Nieuwsgierig naar het presteren van deze machine? Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze Merken

HOCAP levert onderstaande merken met garantie