Vragen?

Stel ze gerust

088 4000 700

Bel me terug

HOCAP presenteert nieuwe generatie minihijskranen op Verticaaldagen 2019
Tijdens de Verticaaldagen Benelux van 5 tot en met 7 november in Gorinchem presenteert HOCAP de allernieuwste minihijskraan van Jekko. Het betreft een 100% elektrisch aangedreven minihijskraan, uitgevoerd met een Lithium accupakket.

Nog nooit eerder vertoond: Jekko SPX 532 Lithium
Op het gebied van minihijskranen werkt HOCAP nauw samen met kranenfabrikant Jekko. Jekko is een innovatief en bovenal state of the art bedrijf. Met de SPX 532 geeft Jekko een blik in de toekomst van minihijskranen. Bedieningsgemak was een belangrijke factor bij de ontwikkeling van de SPX 532. Daardoor zijn nu alle functies op deze kraan vanaf de radiografische afstandsbediening uit te voeren.

Meer weten? Kom langs op onze stand!

Spinhoogwerkers
HOCAP levert hoogwerkers van gerenommeerde merken. De spinhoogwerker CELA DT25 biedt al jaren zijn meerwaarde bij schilders en verhuurbedrijven. De spinhoogwerkers van CELA zijn compact gebouwd en hebben een laag eigen gewicht. Hierdoor is zelfs het model met een werkhoogte tot 25 meter transporteerbaar met de BE-combinatie.

Glastechniek
Bij HOCAP vindt u een uitgebreid assortiment glasliften, glasrobots en glaszuigers. Van zelf aangedreven off-road smartlifts tot glaszuigers van allerlei formaat. De populaire modellen zijn hierbij altijd uit voorraad leverbaar. Zo ook de Smartlift SL408 Outdoor High Lifter, een echte allrounder in het programma van Smartlift. Door de betrouwbare, elektrische voorwielaandrijving kan er met deze glasrobot gewerkt worden op ruw terrein. De Smartlift heeft een dubbel vacuüm circuit met twee vacuümpompen waardoor veiligheid is gewaarborgd. De verstelbare zuignappen zijn middels de elektrisch aangedreven, telescopische hefarm en het kantelmechanisme nauwkeurig te positioneren.

Wij zien u graag op onze stand H118!

Datum en tijden: 
Dinsdag 5 november 2019: 13:00 – 21:00 uur
Woensdag 6 november 2019: 13:00 – 21:00 uur
Donderdag 7 november 2019: 13:00 – 21:00 uur

Toegangskaarten ontvangen?
Indien u gratis twee toegangskaarten wenst te ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@hocap.nl of u aanmelden via de website van verticaaldagen.nl

Onze Merken

HOCAP levert onderstaande merken met garantie